Budapesti és Pest megyei cégkatalógus. Cégek, válallkozások Budapesten és Pest megyében

Budapest és Pest megye területén lévő cégek, vállalkozások adatai

Regisztrálja cégét ingyen!

Vissza a kategóriákhoz

Aqua-szig Bt.

Teőszigetelés részletre is, bádogos munkák, villámvédelem.

Telefon:
+36-20-934-1491
Weboldal:
http://www.aqua-szig.shp.hu
Email:
aqua-szig (KuKaC) t-online.hu
Termékek, márkanevek:
Tetőszigetelés VILLAS anyaggal,részletre is, bádogos munkák, villámvédelem.

Társaságunk fő profilja a lapos tetők szigetelésének felújítása, új tetőszigetelések készítése természetesen az összes kiegészítő munkával együtt. Az alapítás éve 1991. Az azóta eltelt idő alatt számtalan társasház és intézmény tetőszigetelési munkáit végeztük el, a megrendelők megelégedésére. Referencia munkáinkról készült listát kívánságára elküldjük.

Az VILLAS szigetelőanyag Kft. márkakivitelezőjeként az alábbi technológiával újítjuk fel a tetőszigeteléseket:
- Ingyenes szolgáltatásként helyszíni felmérést készítünk (méret és állapot), melyet követően írásban javaslatot teszünk a tetőszigetelés-felújítás módjáról és áráról technológiai leírással együtt.
- A kivitelezés első lépéseként a felület takarítását és a lefolyó csonkok cseréjét (amennyiben szükséges) végezzük el. Ezt követően a sérült, laza, hólyagos részeket kivágjuk, majd az egész felületet felperforáljuk a szerkezetben keletkező pára és gőz kivezetése érdekében. A tetőszigetelést a VILLAS E PV-5 S/D filces anyaggal, vagy VILLAS E PV-5 S/F anyaggal készítjük, a körülményekhez igazodva. Rögzítése pontonként, széleken teljes felületen történik. Attikánál, szellőzőknél felhajtott szigetelés készül szükség szerinti magasságban. Utolsó fázisként kerülnek elhelyezésre az egytalpas páraszellőzők (pára és gőz kivezetésére) úgy hogy a szigetelő rétegeket kivágjuk, rámelegítjük a szellőzőt és egy szigetelő anyaggal zárjuk le. A tekercsek illesztésekor kifolyó bitumen pala őrleménnyel lesz megszórva.
- Az alkalmazott tetőszigetelő anyag két rétegű szigetelésnek felel meg (ÉMI eng.) mivel az alsó filces páraelosztó réteg és felső fényvédő őrleménnyel ellátott zárólemez egyben lett legyártva, ezáltal kivitelezése olcsóbb a hagyományosan két rétegben készült szigeteléseknél. Hordózó rétege poliészter fátyol, szakadási nyúlása mindkét irányban 35 - 40 %, mely minden jelentősebb szerkezeti épületmozgást kibír.
- Az elkészült tetőszigetelési munkára munkára 10 (tíz) év garanciát, és szükség szerint RÉSZLETFIZETÉSI KEDVEZMÉNYT adunk!!!szponzorált linkek

A(z) Aqua-szig Bt. adatlapja megtalálható az Országos cégkereső oldalán is

Regisztrált vállalkozások száma: 304

Add a Startlaphoz

Szponzorált linkek:

Partner oldalak:

Cégkatalógus.net
Debreceni cégkatalógus
Miskolci cégkatalógus
Szegedi cégkatalógus
Kecskeméti cégkatalógus
Székesfehérvári cégkatalógus

Hasznos linkek:

Budapesti Erzsébet utalvány elfogadóhelyek
Budapesti információk
Budapest térkép
Állás Budapest
Álláshirdetések Budapesten és az egész országban
Traffipax Budapest
Menyasszonyi ruhaszalonok