Budapesti és Pest megyei cégkatalógus. Cégek, válallkozások Budapesten és Pest megyében

Budapest és Pest megye területén lévő cégek, vállalkozások adatai

Regisztrálja cégét ingyen!

Vissza a kategóriákhoz

Core Systems Kft.

outsourcing, távfelügyelet, tanácsadás, rendszertervezés, rendszerfejlesztés, szerverüzemeltetés.

Cím:
1082 Budapest, Baross u. 75.
Telefon:
06/20 414 7466
Weboldal:
http://www.coresystems.hu
Email:
info (KuKaC) coresystems.hu

Célunk: A kis- és középvállakozások számára elérhetővé tenni a korszerű információtechnológiai megoldásokat. Mi általunk az ön cége is élvezheti a nagyvállalati rendszerek előnyét, azok rugalmatlansága és magas fenntartási költsége nélkül.

A Core Systems Kft.-t 2006-ban alapítottuk, a Budapesti Műszaki Egyetem mérnök informatikus és villamosmérnöki szak hallgatóiként, azzal a céllal, hogy azoknak a cégeknek, akikkel már kapcsolatban álltunk, informatikai megoldásokat nyújtsunk.

Tapasztalataink, hogy az oktatási intézmények, illetve a kis- és középvállalkozások egyfajta szükséges rosszként tekintenek az informatikára. Pedig egy megfelelően testre szabott informatikai rendszerrel időt és pénzt takaríthatnak meg, amit fő tevékenységükre fordítva, jelentős előnyt szerezhetnek versenytársaikhoz képest.

Úgy gondoljuk, hogy a jelenlegi kis- és középvállalkozásokra, a magyar IT piac legnagyobb résztvevői nem fordítanak kellő figyelmet. Az új technológiák, informatikai megoldások csak késve, vagy egyáltalán nem jutnak el ebbe a szektorba. A kisvállalatok rendszergazdái pedig nem rendelkeznek állandó naprakész ismeretekkel, illetve nem találkoznak újszerű megoldásokkal, hiszen lefoglalják őket a mindennapi teendőik.

Ezt a kérdést pénzügyi szempontból vizsgálva, megállapíthatjuk: a nagyvállalatok megoldásai árérték arányban nem mindig megfelelőek a kkv. szektor számára, saját informatikus alkalmazása pedig nem mindig kifizetődő, hiszen magas bérköltségekkel kell számolnunk (kihasználatlan munkaidő, szabadság, betegség, stb).

Szerintünk a legfontosabb az, hogy az egyéni szempontokat figyelembe vegyük, és rugalmas, teljes körűen személyre szabott informatikát adjunk a cégek kezébe. Ennek szellemében alakítottuk ki szolgáltatásainkat.

Arra törekszünk, hogy ügyfeleinkkel partneri kapcsolatot építsünk ki, melynek segítségével folyamatosan fejlesztve napra készen tarthatjuk ügyfelünk informatikai rendszerét, az ő érdekeit szem előtt tartva, a neki legmegfelelőbb pénzügyi konstrukcióban.

Cégünk jelenlegi formáját 2008-ban érte el, egy jelentős átalakítást követően. Szolgáltatásaink minőségét jelentősen megnöveltük, reagálási időnket csökkentettük, hogy még profibb módon állhassunk az Ön rendelkezésére.szponzorált linkek

A(z) Core Systems Kft. adatlapja megtalálható az Országos cégkereső oldalán is

Regisztrált vállalkozások száma: 304

Add a Startlaphoz

Szponzorált linkek:

Partner oldalak:

Cégkatalógus.net
Debreceni cégkatalógus
Miskolci cégkatalógus
Szegedi cégkatalógus
Kecskeméti cégkatalógus
Székesfehérvári cégkatalógus

Hasznos linkek:

Budapesti Erzsébet utalvány elfogadóhelyek
Budapesti információk
Budapest térkép
Állás Budapest
Álláshirdetések Budapesten és az egész országban
Traffipax Budapest
Menyasszonyi ruhaszalonok